2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Magyar Péter: Ez egy egyirányú utca, innen már nincs visszaút

Hirdetés

Magyar Péter: Ez egy egyirányú utca, innen már nincs visszaút

„Remény, bizalom, hit, változás, szabadság, tisztelet, hazaszeretet, becsület” – ezek a szavak hangzottak el a legsűrűbben azon a több száz spontán beszélgetésen, amelyeket Mátrafüredtől a Balaton-parton át Hévízig folytatott Magyar Péter, a Diákhitel Központ volt vezetője, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje az utóbbi két napban.

Mint fogalmazott, „16 éves lelkes fiatalokkal, hol sokat megélt, de még mindig őszintén bizakodó, csillogó szemű 90 felettiekkel, hol sokgyerekes szülőkkel, ellenzékiekkel, fideszesekkel és eddig soha nem szavazókkal” is találkozott.

Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám, és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig

– írta Magyar Péter.

Hirdetés

Magyar Péter arról is írt, hogy szerinte április 6-án, szombaton több százezren, míg június 9-én is (az önkormányzati– és az európai parlamenti választások napján – a szerk.) több millióan fognak kiállni együtt „a hazánkért, és megkezdeni a közös munkát egy új, modern, európai Magyarországért”.

Posztjában annak a meglátásának adott hangot, hogy „a méréseken túl azért is retteg a Karmelita és a levitézlett ellenzék közösen és miért költenek (teljesen feleslegesen) százmilliókat a lejáratására”, mert a miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev Klára vezette DK-s árnyékkormányból is többen megkeresték informálisan, hogy támogatásukról biztosítsák.

A több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli, a változás mi magunk vagyunk, leszünk. Június 9-én a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap

– fogalmazott bejegyzésében Magyar Péter.

Ügyészségi meghallgatás, hangfelvétel, interjú

Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter március 26-án, kedden újra az ügyészségen járt, majd nyilvánosságra hozta a hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget a Völner–Schadl-ügyről. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. A beszélgetésben több személyt név szerint említenek, róluk itt írtunk részletesebben.

Magyar Péter korábban arról beszélt, hogy a nyilvánosságra hozott hangfelvétel 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/01/magyar-peter-poszt-tuntetes-lejaratas-orban-viktor-dobrev-klara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …