2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kovács Zoltán nekiment Magyar Péternek: Következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni

Hirdetés

Kovács Zoltán nekiment Magyar Péternek: Következmények nélkül nem lehet hosszú távon ezt művelni

Szerda délelőtt tíz órától tanúként hallgatták meg Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahova jogi képviselői, köztük Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter is, elkísérték – írtuk a meghallgatásról szóló cikkünkben.

Magyar Péter többek között azt állítja, hogy manipulálták a Völner–Schadl-ügy iratait, és bizonyítékok – hangfelvételek – is a rendelkezésére állnak, de ezeket egyelőre nem mutatta be.

Kovács Zoltán a Hír TV Napi aktuális című műsorában arról beszélt, hogy Magyar Pétert „elhagyta a felesége, és elvesztette a kormányzati megbízásait”, ez pedig „láthatóan bosszúállásra sarkallja”. Az államtitkár úgy látja, hogy a Diákhitel Központ volt vezetője ezt egy „baloldali közegben” teszi, „meg kell nézni a jogi segítőit” és azt, hogy ki ad visszhangot a megnyilvánulásainak.

Hirdetés

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője már hónapokkal ezelőtt a parlamentben, Jámbor András ellenzéki képviselő kérdésére nyilvánvalóvá tette: soha nem találkozott a végrehajtói kar volt vezetőjével, Schadl Györggyel, és nem is beszélt vele.

Kovács Zoltán szerint Magyar Péter

képtelenségeket állít, mendemondákra […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/21/magyar-peter-kovacs-zoltan-mesterhazy-attila-fidesz-ellenzek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …