2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Kegyetlen gyilkosság: benzinnel lelocsoltak, majd felgyújtottak egy tízéves kisfiút Kárpátalján

Hirdetés

Kegyetlen gyilkosság: benzinnel lelocsoltak, majd felgyújtottak egy tízéves kisfiút Kárpátalján

A kárpátaljai megyei rendőrség tájékoztatása szerint május 13-án bejelentés érkezett arról, hogy a Beregszászi járásban található Szernyéből kórházba került egy 10 éves kisfiú, akinek testének mintegy 80%-án égési sérüléseket diagnosztizáltak. Bár az orvosok több napon keresztül próbálták megmenteni a a gyermek életét, a kisfiú szervezete végül feladta a harcot.

Az áldozat hozzátartozói a rendőrségnek arról nyilatkoztak, hogy a kisfiú fűégetés közben véletlenül gyúlékony anyagot öntött magára, és így gyújtotta meg a tüzet, a nyomozás során azonban a Beregszászi Járási Rendőrkapitányság munkatársai megállapították, hogy az áldozat édesanyjának 33 éves élettársa érintett az ügyben.

A férfi szándékosan felgyújtotta a gyermek ruháit, miután a felnőtt és a gyermek között vita alakult ki

– áll a rendőrség közleményében.

Hirdetés

A hatóságok a férfit Ukrajna Büntető Törvénykönyvének 121. §-a, azaz halált okozó súlyos testi szerint őrízetbe vette, a gyanúsított óvadék letételével sem szabadulhat. A tájékoztatás szerint az ügy nyomozása még folyamatban van, a hatóságok még vizsgálják az édesanya szerepét.

Az édesanya is érintett az ügyben, de az ukrán jog nem tud mit kezdeni vele

Az eset nagy felháborodást váltott ki a Szernyén és környékén élőkből. A közösségi médiában tett kijelentéseik szerint a rendőrség számos fontos részletet figyelmen kívül hagyott. A hozzászólások rengeteg kérdést vetettek fel, ezeknek a Pesti Srácok járt utána.

A lap információi szerint csak a közfelháborodás hatására és a polgármester közbenjárására indult egyáltalán nyomozás. A rendőrök ekkor visszatértek a helyszínre és bevitték kihallgatásra a gyerek anyját, Sz. Zsanettet valamint annak élettársát, B. Józsefet. Mindez az eset után négy nappal történt, amikor a gyereket már […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/22/szernye-karpatalja-gyilkossag-benzin-felgyujtas-gyerekgyilkos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Perzselő hőség közeleg, csaknem 40 fok is lehet jövő héten

Hétvégére nyoma sem marad az esős időjárásnak. Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap is túlnyomóan …