2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Karácsony Gergely: Teljesen önkormányzati tulajdonba kerül a budapesti dísz- és közvilágítás

Hirdetés

Karácsony Gergely: Teljesen önkormányzati tulajdonba kerül a budapesti dísz- és közvilágítás

A városvezető azt írta, hogy a BDK eddig részben magántulajdonban volt, de „a külföldi befektetővel kötött szerződés lejártával most lehetőség nyílik arra, hogy visszavásároljuk a cég magántulajdonban lévő felét”.

„Budapesti léptékkel nézve fontos cégről beszélünk, nélkülük szó szerint orra buknának a budapestiek, és a város gyönyörű esti panorámája helyett is csak a sötétséget nézhetnénk. Sőt, odalennének az ünnepi díszítőfények is. Szerencsére van egy jó megoldásunk arra, hogyan működtessük a világítást olcsóbban, hatékonyabban és úgy, hogy minden egyes fillér a budapestieket szolgálja: a BDK jövő évtől a Budapesti Közművek (BKM) fennhatósága alá kerül” – írta Karácsony Gergely. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/30/karacsony-gergely-budapesti-disz-es-kozvilagitasi-kft-tulajdon/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …