2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Jön a honvédelmi oktatás az iskolákba, már az is megvan, kire bízzák a feladatot

Hirdetés

Jön a honvédelmi oktatás az iskolákba, már az is megvan, kire bízzák a feladatot

December 27-től 2024. január 1-jéig téli igazgatási szünet lesz – derül ki a szerdai esti Magyar Közlönyből. A döntés értelmében az év utolsó hat napján nem telnek a különböző közigazgatási eljárási határidők sem.

Mint ismert, áprilisban terjesztették az Országgyűlés elé az igazgatási szünetről szóló törvényjavaslatot, amely az iskolai szünidő idejére az állami és önkormányzati szerveknél foglalkoztatottak számára megkönnyítené a gyermekfelügyeletet.

Júniusban el is fogadta a tervezetet a parlament, miszerint a kormány téli és nyári igazgatási szünetet rendelhet el, amelyet tárgyévet megelőző december 15-ig ki kell hirdetni, máskülönben a következő évben az állami szervekre vonatkozó szünidő nem alkalmazható. 

Korábban írtunk róla, hogy nyáron a bíróságokon is öthetes ítélkezési szünetre lehet számítani július 17– augusztus 20 között. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/31/magyar-kozlony-kozigazgatasi-szunet-kontenerkazan-honvedelem-oktatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …