2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ismét bűnügyi felügyelet alá kerülhet a drogos öltöztető, Herczeg Zoltán

Hirdetés

Ismét bűnügyi felügyelet alá kerülhet a drogos öltöztető, Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán lábáról a napokban került le a nyomkövető, ennek örömére a hétfő reggelt már a Széchenyi-fürdőben kezdte, a divattervező négy hónapig volt házi őrizetben, mely során csak hetente egyszer, akkor is csak rövid időre hagyhatta el otthonát. A bűnügyi felügyeletet megelőzően Herczeg fél évig volt letartóztatásban. Mint ismert, az öltöztető október végén tartóztatták le, kihallgatásán a drogfogyasztást elismerte, ám a terjesztést nem – írja a Mandiner.

Akkori lapinformációk szerint Herczeg Zoltánnál többek között 16 gramm kokaint és készpénzt is lefoglaltak.

A fellebbezés indokolásának lényege szerint, a 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető bűncselekménnyel gyanúsított két férfi eljárásban való jelenlétének biztosítása, valamint a bizonyítás eredményes befejezése érdekében a kényszerintézkedés szükséges és indokolt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230822-herczeg-zoltan-bunugyi-felugyelet.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …