2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Így zajlott a mobilfoxosok titkos, éjszakai virágültetése

Hirdetés

Így zajlott a mobilfoxosok titkos, éjszakai virágültetése

Ahogy az Index beszámolt róla, Karácsony Gergely főpolgármester kiakadt a Mobilfox fővárosi pénzszórásán, a főváros pedig eljárást is indított a szervezők ellen. Az Indexnek a cég tulajdonosa, Diller Kevin és tiktokos arca, Szépréthy Roland is interjút adott. Elmondták, hogy nem biztos, hogy jó ötlet volt az akció.

Szépréthy Roland vállalta a felelősséget a Deák Ferenc téri virágok letaposása miatt, és megígérte, hogy újraültetik a növényeket. Hozzátette, hogy arra kéri Karácsony Gergelyt, ne rajta keresztül próbáljon meg politikai figyelmet szerezni magának. 

A Mobilfox arca legújabb TikTok-videójában mutatta be, hogyan zajlott a titkos csütörtök éjszakai akció. Szépréthy Roland szerint 2400 darab virágot tapostak le, ezért ők 2500 darabot ültettek vissza 3 óra alatt. A felvétel elején megjegyezték, hogy azért nem fenyőfát ültettek, mert még nincs „karácsony”.

Hirdetés

Ez az egész ültetés egy kicsit sunyiban történik, ugyanis hát Karácsony Gergely szervezett valami vasárnapi virágültetést. Van egy csomópont Budapesten, ahol el lehet szépen ültetni a virágokat. Nem szeretnék senkinek a politikai programjában részt venni. Én megígértem, hogy saját kezűleg fogom elültetni a virágokat. Ez van. A környezetnek nincsen színe, gyerekek, sem narancs, sem kék. A környezetnek egyetlenegy színe van, a zöldség

– fogalmazott Szépréthy Roland.

Egy „főkertes tégla” súgott nekik

A videó szerint az ültetéshez szakembereket is hoztak magukkal. Hozzátették, hogy szerettek volna együttműködni a főkertes kollégákkal, de nem voltak rá nyitottak. Megjegyezték, hogy a virágok nem véletlenül lettek elültetve. Állításuk szerint a Főkertnél így is van egy „téglájuk, aki leadta nekik a drótot”.

„Egy dolgot megjegyezhetünk, mostantól nincs karácsony Roli nélkül, ugyanis sikerrel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/27/mobilfox-titkos-viragultetes-szeprethy-roland-karacsony-gergely-deak-ferenc-ter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …