2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Így segít a falmászás a tanulásban vagy éppen a figyelemzavar kezelésében

Hirdetés

Így segít a falmászás a tanulásban vagy éppen a figyelemzavar kezelésében

HÁBORÚ – Összefoglaljuk az elmúlt 24 óra legfontosabb eseményeit.

MEGOLDÁS AZ ILLEGÁLIS GYORSULÁSI VERSENYKRE – Az illegális gyorsulási versenyek és driftelések országszerte nehézséget okoznak az elmúlt időszakban. Most a dunakeszi- és a fóti bevásárlóközpontok parkolóiban az ötleteket tettekre váltva megszüntették őket. Lássuk, hogy!

ÚJ ELŐADÁS A NEMZETIBEN – Molnár Ferenc két egyfelvonásos darabja, az Egy, kettő, három és Az ibolya című előadás főpróbáján jártunk. Mindkettő tele van szerelemmel, humorral, és persze furcsa csavarral a végén. Az érdekessége, hogy idősebb színészek és egyetemi hallgatók játszanak a darabokban.

EGYEDÜLÁLLÓ GYŰJTEMÉNY – Az ország egyik legnagyobb Zsolnay-kiállításával gazdagodik Liget Budapest Projekt, a Városliget és környezetének kulturális kínálata: szeptember 26-tól látogatható a szecessziós stílusú ResoArt Villa első tárlata, amely egy egészen egyedülálló gyűjtemény. Először lesz látogatható a nagyközönség számára az ország egyik legjelentősebb Zsolnay kiállítása, amelynek alapjául, Szabó András üzletember és gyűjtő által fél évszázad alatt létrehozott, mintegy 1000 darabos, páratlan kollekció szolgál.

Hirdetés

PERU KINCSEI – 1983. november 5-én, a budapesti Szépművészeti Múzeumból 7 festmény loptak el olasz elkövetők, egy görög milliomos megrendelésére. A műkincsek lopása nem egyedi eset, gyakori jelenség. Végül megkerültek a ellopott festmények, ahogyan számos más lopott műkincs is előkerül. Peru a napokban 76 darab lopott régészeti leletet kapott vissza.

SZÍNES HÍREK A NAGYVILÁGBÓL – Sosem lehet elég korán kezdeni. Londonban már most elkezdték árulni a karácsonyi ajándékokat. Mindeközben egy japán szupervonaton profi pankrátorok küzdöttek egymással. Rióban pedig technológia vezérelte művészeti kiállítás nyílt. Mutatjuk a legérdekesebb híreket a nagyvilágból.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230927-ajanlo-a-hirtv-radar-cimu-musorabol-0927.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …