2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Így folyik a közpénz a Mi Hazánk felé az MKKP szerint

Hirdetés

Így folyik a közpénz a Mi Hazánk felé az MKKP szerint

Sok éve sikeresen pályázik állami pénzekre a Mi Hazánk online lapjaként ismert a Magyar Jelen című újság. Ennek a kiadója az Innovatív Kommunikáció Alapítvány.

A Mi Hazánk elnökének, Toroczkai Lászlónak polgármestersége idején az Ásotthalmi Önkormányzat tulajdonában levő ingatlanba vásárolta be magát a civil szervezet. (Ennek teljes költségét közpénzből fizethették ki a Magyar Falu Program támogatásának köszönhetően.) Az alapítvány összesen 21 820 000 forintra pályázott sikeresen – szúrta ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Szerintük ez azért jó a kormánynak, mert a szélsőséges gondolatokat is megfogalmazó lap mellett így a Fidesz nézetei is egyfajta középutas gondolatoknak tűnhetnek a jobboldali térfélen.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/29/mi-hazank-magyar-jelen-asotthalom-tamogatas-palyazat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …