2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hosszabb menetidőre lehet számítani Békéscsaba térségében

Hirdetés

Hosszabb menetidőre lehet számítani Békéscsaba térségében

Hétfő délután az Arad felé közlekedő Maros InterCIty balesetet szenvedett, ezért több vasúti vonalon nő a menetidő – írja a Mávinform.

Keleti pályaudvarról Aradra indult Maros InterCity mozdonya Békéscsaba és Szabadkígyós között egy, a vasúti pálya felújításán dolgozó munkagép oldalát súrolta. A balesetben senki nem sérült meg.

Hozzátették: a két állomás között nem lehetséges a közlekedés, ezért Békéscsaba és Kétegyháza közé vonatpótlást szerveznek. A Mávinform tudatta azt is, a balesetben érintett vonat utasainak átszállítására, leszállítására nincs lehetőség, a vonat tovább fog közlekedni Szabadkígyósig.

Lapunk korábban beszámolt arról, hogy a vasúti társaság az ország egyik <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/28/mav-baleset-bekescsaba-vonatpotlas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …