2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Házon kívül: nem tudnak kommunikálni egymással az iváncsai akkugyár dolgozói

Hirdetés

Házon kívül: nem tudnak kommunikálni egymással az iváncsai akkugyár dolgozói

Az iváncsai akkumulátorgyárban dolgozó két magyar munkavállaló az RTL Házon kívül című műsorának arról beszélt, hogy nagyon szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelni a gyárban. Hogy semmi ne szivároghasson ki a gyárból, le kell matricázniuk telefonjaik kameráját, emellett csak fémszálas papírokat használnak, amiket jelez az ellenőrző rendszer, ha valaki ki akarja vinni őket az épületből.

Fényképeket tilos készíteni, és tilos a benti számítógépekre bármit feltölteni vagy azokról letölteni. Sőt, még az e-mail-küldést is engedélykéréshez kötik bizonyos esetekben – számolt be az egyik dolgozó.

A szigor mellett a munkavégzést megnehezíti, hogy mivel a gyárban koreaiak, magyarok, vietnámiak, ukránok és kirgizek is dolgoznak, nincs rá semmilyen univerzális módszer, amivel hatékonyan tudnának egymással kommunikálni az alkalmazottak.

Hirdetés

Az utasítások túl sok felettestől érkeznek, akik szintén nem kommunikálnak egymással, így az elvégzendő feladatok és kérések sokszor egymásnak ellentmondó irányba terelik a munkálatokat.

Pár hete jött egy olyan intézkedés, hogy műszak kezdete előtt gyülekeznünk kellett volna a folyosón, és az összes operátornak le kellett volna ülnie a földre, vagy aki nem akart leülni, az le is térdelhetett volna a földre, és úgy kellett volna végighallgatni a műszakvezetőnek a beszédét

– idézi az RTL a műsorban elhangzott beszámolót.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/29/ivancsa-akkumulator-gyar-akkugyar-dolgozok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …