2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Halálos fenyegetést kapott a Tisza párt civil aktivistája

Hirdetés

Halálos fenyegetést kapott a Tisza párt civil aktivistája

Feljelentést tett a rendőrségen Láng Balázs, a Tisza Párt civil aktivistája. Magyar Péter támogatója fenyegető hangvételű üzenet kapott Forgács Bélától, a Mi Hazánk volt balástyai képviselőjelöltjétől – számolt be róla a Blikk.

Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban. Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt

– áll a Láng Balázsnak küldött levélben.

Az MSZP egykori kommunikációs igazgatója több fenyegetést is kapott. Véleménye szerint a kormánypárti oldalak Magyar Péter külföldi finanszírozójának állítják be. Az aktivistához azután érkeztek az erőszakos levelek, hogy híre ment „Láng Balázs és csoportja Orbán halálát akarja″.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/29/halalos-fenyegetes-tisza-part-lang-balazs-magyar-peter-mi-hazank-forgacs-bela/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …