2024. március 2., szombatMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 364,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Erdő Péter három nagy kívánságot fogalmazott meg

Hirdetés

Erdő Péter három nagy kívánságot fogalmazott meg

Az esztergomi Nagyboldogasszony és Szent Adalbert-főszékesegyházban tartott ünnepi beszédet Erdő Péter bíboros, aki elmondta, november elsején az egyház azokat ünnepli, akik már eljutottak az üdvösségre. „Ők már, akár szentté avatták őket, akár nem, részesülnek liturgikus tiszteletben, eljutottak az Istennel való teljes közösségre, az örök boldogságra” – mondta. Hozzátette, hogy „a mi ünneplésünk nem sokat adhat hozzá teljes boldogságukhoz, nekünk azonban különleges ajándékot és segítséget jelent”.

Három nagy kívánságunkat terjesztjük ma Isten és a szentek elé – folytatta Erdő Péter, ezeket pedig fel is sorolta, melyek között az első az volt, hogy „mi is eljussunk a szentek közösségébe”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/11/01/mindenszentek-egyhaz-katolikus-erdo-peter-esztergom/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …