2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Érdemes figyelni, így változik a közlekedés március 15-én

Hirdetés

Érdemes figyelni, így változik a közlekedés március 15-én

A március 15-i, nemzeti ünnep napján és a hosszú hétvégén ünnepnapi és hétvégi közlekedési rend lép érvénybe a MÁV-nál és a Volánnál. A vonatközlekedésben a következő változások lesznek:

  • március 14-én a pénteki,   
  • március 15-én a szombati,
  • március 16-án az ünnepnapi,  
  • március 17-én a vasárnapi,
  • március 18-től a már megszokott munkanapi menetrend szerint járnak a vonatok.

Az utasforgalom szempontjából frekventált napokon a kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatok szerelvényei az általános hétvégéken szokásosnál több kocsival közlekednek. Utazásnál arra is érdemes figyelni, hogy március 16-tól 28-ig a Bakony és a Göcsej InterCityk a Déli pályaudvar helyett a Keleti pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek. 

Azonban több IC vonat is a Déli pályaudvar helyett Kelenföldről indul, illetve oda is érkezik.

Hirdetés

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik.

Március 14-én, csütörtökön a hét utolsó munkanapjára és tanítási napjára, 15-én, pénteken munkaszüneti napra, 16-án, szombaton szabadnapra, 17-én vasárnap a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napra, 18-án pedig a hét első munkanapjára és tanítási napjára érvényes menetrend szerint indulnak az autóbuszjáratok.

Az áruházak és bevásárlóközpontok március 15-én zárva tartanak, ezért az ezeket érintő járatok is az ünnepnapi menetrendjük szerint közlekednek.

Március 15-én a HÉV-járatok a munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek.

A MÁV és a Volánbusz is arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat. Mint írják, érdemes minél előbb elővételben megváltani a menetjegyeket, vagy használni az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/13/kozlekedes-marcius-15-mav-volan-bkk-vasut/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …