2024. április 23., keddMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.23. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elkészült a júniusi választások hirdetménye, már el is kezdték kiszállítani

Hirdetés

Elkészült a júniusi választások hirdetménye, már el is kezdték kiszállítani

Elkészült a június 9-i választások hirdetménye – közölte a Nemzeti Választási Iroda az MTI-vel.

A címert is tartalmazó, nemzetiszínű, valamint európai uniós motívummal ellátott hirdetmény 50×70 centiméteres, és mintegy 90 ezret gyártottak belőle.

Tartalmazza a hirdetmény a helyi önkormányzati választás, a nemzetiségi önkormányzati választás, valamint az EP-választás időpontját. A hirdetményen feltüntetik azt is, hogy a választópolgárok részletes tájékoztatásért a polgármesteri hivatalban működő helyi választási irodához fordulhatnak, vagy meglátogathatják a valasztas.hu weboldalt.

Hirdetés

A héten elkezdték kiszállítani a hirdetményeket a választási irodákhoz, amelyek várhatóan a jövő héttől gondoskodnak a kihelyezésükről.

A valasztas.hu oldalon a választók mindhárom választással kapcsolatban megtalálják a legfontosabb információkat, így tájékozódhatnak többi között a választói névjegyzékre és ajánlásra vonatkozó szabályokról, az átjelentkezéssel és a mozgóurnával szavazás lehetőségéről.

Ennek az 2024-es választásoknál azért van jelentősége, mert bár egy napon rendezik meg a három választást, kis […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/03/23/europai-parlamenti-valasztasok-nemzetisegi-valasztasok-onkormanyzati-valasztasok-hirdetmeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb jelölőszervezeteket vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság

Mivel a bejelentések megfeleltek a követelményeknek, az NVB nyilvántartásba vette az önkormányzati választásra az Együtt …