2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elképesztő történettel állt elő a férfi, aki megfojtotta párját, miközben a nő fia mindent hallott

Hirdetés

Elképesztő történettel állt elő a férfi, aki megfojtotta párját, miközben a nő fia mindent hallott

Elmaradt a vallomástétel a párját megfojtó férfi, C. Károly tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken, a férfi különös indokkal kért halasztást. Elmondása szerint részletesen szeretett volna beszélni a történtekről, ám a felkészüléshez a börtönkörülmények miatt nem voltak megfelelőek számára, de a következő alkalommal már biztosan válaszolna a bíró által feltett kérdésekre.

C. korábban nem akart vallomást tenni, és a terhére rót bűncselekményeket sem ismerte el. Pszichés betegsége miatt elmeorvos-szakértőket hallgatott meg a törvényszék, miután ismertették a férfi közel másfél éven át a nyomozóknak adott válaszait.

Állítja, soha nem bántalmazta a párját

Egybefüggő vallomást nem tett korábban sem, de a nyomozóhatóság kérdéseire szívesen válaszolt a párja megfojtásával vádolt férfi. A vádirat szerint összeveszett áldozatával, majd miután annak 9 éves fiát bezárta egy szobába, megfojtotta párját, majd a lakásból elment és beült egy szuperhősös filmre.

C. Károly korábbi vallomásaiból kiderül, hogy a mindössze néhány hónapos kapcsolatuk 2022 áprilisára már szinte menthetetlenül megromlott. A korábban szexuális erőszak miatt jogerősen elítélt férfi a feltételes szabadságra helyezése után ismerkedett meg a kisgyerekes anyukával, Zsanett-tel. A nő, elmondása szerint jóval több alkoholt fogyasztott, mint amennyi számára belefért volna, de elnézte ezt neki, mert mindenáron kapcsolatban akart élni.

Hirdetés

Többször is beidézték vallomástételre, ezekben minden egyes alkalommal részletesen elmesélte, hogy a párja állítólag hogyan bántalmazta őt. Szerinte mindig a nő kezdett bele a tettlegességbe, ő nem mert fellépni ellene, mert félt, hogy akkor visszakerül a börtönbe.

2022 áprilisában is több vitán túl voltak, majd egy újabb veszekedés után magára hagyta a nőt és a lakásban tartózkodó 9 éves fiút, és édesanyjával a Pólus Moziba indult. Időközben kiderült, hogy próbálta elérni a gyereket és az anyját, de senki nem válaszolt a hívásaira, majd egyszer csak a kisfiú közölte vele a telefonban, hogy éppen újraélesztik az anyját. C. ezek után repülő üzemmódba rakta a telefonját és beült egy szuperhősös filmre az anyjával. A vallomásában kitért arra, hogy azt hitte „csak szívatják”, ezért nem sietett vissza a lakásba. A férfit végül rendőrök vették körbe a vetítőteremben, és vitték be az illetékes kapitányságra.

Vallomásaiban következetesen állította, hogy ő nem tett semmit, de a nő és a családja bántalmazta és elvették a gyógyszereit. Egy ponton közölte, hogy a kilencéves kisfiú az anyja késével szurkálta meg. 

Hárítja a felelősséget

A tárgyalás második felében a férfit vizsgáló két elmeorvos szakértőt kérdezhette a bíróság. A szakvéleményük szerint magas rizikófaktor a férfi agresszivitása, valamint hárítja magáról a felelősséget és önmagát próbálja minél jobb színben feltüntetni, adott esetben még bizonyítékot is kreálna. 

Hozzátették, hogy amennyiben a férfi nem szedte volna a gyógyszereket pár napig vagy akár egy hétig, az akkor sem ürült volna ki a szervezetéből […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/11/zuglo-emberoles-szuperhos-film-fovarosi-torvenyszek-vallomas-elmeorvos-szakerto-szakvelemeny/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Letartóztatták Zimány Linda zaklatóját, és elmegyógyintézetbe küldték

Mint megírtuk, május végén Zimány Linda zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Reddit nevű közösségi oldalon …