2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Életveszélyes fenyegetést kapott a férfi, aki lecserélte a polgármester tábláit Jándon

Hirdetés

Életveszélyes fenyegetést kapott a férfi, aki lecserélte a polgármester tábláit Jándon

A miniszterelnök látogatása után sem csillapodtak a kedélyek Jándon, ahol az elmúlt napokban egyfajta táblaháború alakult ki. A polgármester a No migration, No gender, No war feliratot helyezte ki a faluba vezető útra. Ezt a településen élő jobbikos regionális igazgató cserélte le Otthont, Hitet, Békét feliratra. A táblaháború azóta életveszélyes fenyegetésig és rokonok kirúgásáig fajult – adta hírül az ATV Híradó.

Orbán Viktor Facebook-bejegyzésben reagált az eseményekre, itt a kormányfő azt mondta: az eredeti feliratok és a lecserélt tábla ugyanazt üzeni: „A migráció ugyanaz, mint az otthon. Azért nem akarunk migránsokat, mert meg akarjuk tartani az otthonunkat. Az apa férfi, az anya nő, ahogy a jóisten teremtette. Ha azt mondja valaki, hogy hit, az azt jelenti, hogy no gender. A végén azt mondjuk, hogy no war, az ugyanaz, mint a béke” – fogalmazott a kormányfő.

A tábla feliratát megváltoztató jobbikos politikus azt mondta a híradónak:

Hirdetés

Orbán Viktor erőltetett párhuzamai nehezen értelmezhetőek, majd  Hozzátette, hogy az ügy kirobbanása óta nagy lett az ellentét a faluban.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/05/jand-orban-viktor-migracio-fenyegetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …