2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egyre többen reagálnak Magyar Péter hangfelvételére, a magyar közélet minden szegletéből

Hirdetés

Egyre többen reagálnak Magyar Péter hangfelvételére, a magyar közélet minden szegletéből

Molnár Áron színész, a noÁr Mozgalom alapítója Instagram-fiókján videóüzenetben reagált a Magyar Péter által közzétett hangfelvételre, melyen Varga Judittal, volt igazságügyi miniszterrel és egyben volt feleségével beszélget. A felvételen Varga Judit azt állítja, hogy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre és „kihúzatták a saját nevüket” a Völner–Shadl-ügy aktáiból. 

A színész egy forgatásról jelentkezett be, de mint mondja „a nyilvánosságra hozott hangfelvétel nagyon komoly hanganyag, ugyanis ez alapján bizonyítható az,

hogy a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit tudott arról, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat, kivettek vagy kihúztak belőle, vagy megmásítottak benne dolgokat.

Szerinte ezek nagyon komoly állítások Varga Judittól, „ez bűncselekmény, ráadásul Rogán Antal a miniszterelnök kabinetfőnöke”. Szerinte a magyarok már megszokták, hogy nincsenek következményei a bűncselekményeknek, ezért „hajlamosak vagyunk elbagatellizálni” és „kipukkant lufinak” nevezni a komoly tényeket. 

Hirdetés

Molnár szerint következménye csak akkor lesz a dolgoknak, ha elég emberhez jutnak el a tények és

elég embernek fordul fel ettől a gyomra és dönt úgy, hogy ez a rendszer így nem működhet

– mondta a színész és biztatott, hogy mindél többen menjenek el a ma esti tüntetésre a Legfőbb Ügyészség épülete elé a Markó utcába.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/27/menczer-tamas-molnar-aron-noar-reakcio-magyar-peter-varga-judit-hangfelvetel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …