2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Egy férfi pillangókést dobott a barátnője felé, aki el akarta őt hagyni

Hirdetés

Egy férfi pillangókést dobott a barátnője felé, aki el akarta őt hagyni

Egy 23 éves férfi pillangókést dobott a barátnője felé, mivel a nő el akarta hagyni. A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt ellene. A vádirat szerint a férfi 2023. február 20-án összeveszett a húszéves barátnőjével egy, a bánki üdülőtelepen lévő házban, mert a nő szeretett volna véget vetni kapcsolatuknak. A vita hevében a férfi egy alkalommal arcon ütötte a fiatal nőt. A sértett telefonon próbált a szüleitől segítséget kérni, így elindult a település központjába, azonban a férfi utánament, és a nála lévő pillangókést 15 méter távolságból felé dobta. A kés nem találta el a nők, aki ijedtében felsikoltott, majd újra heves vitába kezdett az agresszív férfival – közölte az ügyészség.

Az incidens közben a férfi újra a magához vett késsel fenyegetőzött, hogy önmagában és a lányban is kárt tesz, amennyiben nem békül ki vele a bántalmazott. Akkor egy arra járó nő sietett a veszélyben lévő nő megsegítésére, akit a vádlott előbb ugyancsak megfenyegetett a késsel, de végül távozott a helyszínről.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/19/eroszak-buncselekmeny-balassagyarmat-birosag/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Befejezték a Balaton vízeresztését

Befejezte a Balaton vízeresztését a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szerdán a siófoki vízszintszabályozó zsilip zárásával – …