2024. április 13., szombatMa Ida napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.13. Ida Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben

Hirdetés

Édesanya és kislánya is meghaltak a vasárnapi ralibalesetben

Március 19-én töltötte be tizenkettedik életévét a kislány, aki kedden belehalt a múlt hétvégi Esztergom–Nyerges Rallyn történt balesetben szerzett súlyos sérüléseibe. Tehetséges sportoló volt, évek óta ritmikus sportgimnasztikázott. Egyesülete fotómontázzsal emlékezett meg róla – tudta meg az RTL Híradó.

A tömegszerencsétlenség vasárnap kora délután történ Bajót környékén, amikor egy versenyző autó lesodródott az útról, és a nézők közé hajtott. Összesen öt ember halt meg a balesetben.

A 49 éves anya – aki két gyermekével állt ott, ahol kisodródott a versenyautó – a helyszínen életét vesztette. Ő maga is nagy sportrajongó volt, és nagyon jó kapcsolatot ápolt gyermekeivel.

A raliversenyen a gyerekek apja maga is részt vett, úgynevezett előfutóként. Az előfutó feladata, hogy a rendezőknek és a pályaszemélyzetnek jelezze azokat a pontokat a pályán, melyek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/27/rali-baleset-tragedia-edesanya-kislany-csalad-meghalt-esztergom-nyerges-rally/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hende Csaba a családi pótlék emeléséről: Aki nem dolgozik, az ne is egyék

A 2008 óta változatlan összegű családi pótlék emelése volt a téma a törvényalkotási bizottság április …