2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Dobrev Klára: Orbán Viktor hátradőlhet a székében, és kérhet egy kávét

Hirdetés

Dobrev Klára: Orbán Viktor hátradőlhet a székében, és kérhet egy kávét

A DK politikusa azt mondta: belpolitikailag mozgalmas időszakot élünk, „mert minden választás egy lehetőség is arra, hogy végre Orbán rendszerétől megszabaduljunk. Ez a június 9-e is az, úgyhogy ezért fontos, hogy mindenki ott legyen, és mindenki szavazzon”.

 „Mekkora a pánik Magyar Péter megjelenése miatt?” – kérdezte ezután a műsorvezető, Rónai Egon, mire Dobrev azt mondta: „Pánik egyáltalán nincs. Ha van aggodalmam, akkor az inkább az ország állapota [miatt van]”. A politikus ekkor vissza is kérdezett:

Végre válaszolt Magyar Péter legalább az ATV-nek? Tehát legalább az ATV-vitán itt lesz?

Hirdetés

Erre Rónai Egon elmondta, hogy nem tud erről, mire Dobrev Klára kifejtette: büszke volt arra, hogy a korábbi választásokon voltak ellenzéki viták, mert ez fontos a politikai kultúra szempontjából. Az viszont kifejezetten zavarja, hogy „most Deutsch Tamás mellett Magyar Péter is beleállt ebbe a nem vitatkozom, nem beszélek” álláspontba.

Dobrev Klára hozzátette: nincs semmilyen félelem benne a vitával kapcsolatban, mert tudja, hogy mit akar elérni, és milyen az az Európa, amelyet képvisel. „Ezért nincs bennem aggodalom. A köztévé felé pedig bizalmam nincsen. Tehát ők az sem igaz, amit kérdeznek, ezért ha lesz köztévében vita, én ott leszek” – fogalmazott, majd megjegyezte: ezért lenne fontos, hogy ne csak a köztévén vitázzanak, mert az ATV, a Partizán és az RTL klub is megfelelő módon szervezte ezeket a vitákat korábban.

Hozzáfűzte: szerinte senkit nem érdekel, hogy a politikusnak érdeke-e vitázni, mert „ez a haza érdeke”. Megjegyezte, hogy „Rogán és Orbán irányítja a közmédiát, olyan lesz a feltételrendszer, ami nekik jó”, és ettől szerinte az ellenzéki politikusoknak nem kellene fűggővé tenniük magukat. Szerinte a vita azért lenne fontos, mert  ez „nagyon más, mint beszédet mondani”, és a beszédmondásnál sokkal izgalmasabb „odafigyelni, hallgatni, megérteni” állampolgárokat vagy szakértőket, vagy pedig más politikusokkal vitázni.

Orbán Viktor kérhet egy kávét? 

A

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/14/dobrev-klara-magyar-peter-orban-viktor-atv-egyenes-beszed-interju/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …