2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Budapesti drogdílerre csaptak le a rendőrök

Hirdetés

Budapesti drogdílerre csaptak le a rendőrök

A KR NNI nyomozóinak látókörébe került egy 49 éves férfi, akiről olyan információjuk volt, hogy rendszeresen kábítószert – kokaint és marihuánát – értékesít Budapesten, írja a police.hu.

A nyomozók április 15-én megjelentek a férfi budapesti irodájánál, ahol tetten érték, amint kábítószert értékesített egy vásárlójának.

A rendőrök a vevőt igazoltatták, gépkocsiját átvizsgálták, és a kesztyűtartóból elő is került egy alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint nejlontasakban fehér por.

Hirdetés

A nyomozók rajta kívül még azonosítottak és előállítottak egy olyan budapesti fogyasztót is, aki rendszeresen vásárolt a 49 éves férfitól. Mindkét férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, a korábban vásárolt drogot is sikerült lefoglalni tőlük.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/25/budapest-drog-drogdiler-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …