2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Bóka János: Történetének talán legnagyobb kihívásaival szembesül az Európai Unió

Hirdetés

Bóka János: Történetének talán legnagyobb kihívásaival szembesül az Európai Unió

Bóka János hangsúlyozta: az, hogy Magyarország húsz évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz, nemzeti konszenzuson alapuló döntés volt, amelynek akkor nem volt és most sincsen alternatívája.

Magyarország július 1-jével veszi át az EU Tanácsának soros elnöki feladatait, amikor tisztességes közvetítőként közös megoldásokat fognak keresni a közös európai problémákra – jelentette ki a miniszter.

Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője kifejtette, az uniós csatlakozással az Európai Unió és Magyarország is erősebb lett, a csatlakozás változást hozott egyéni és közösségi szinten is, a magyarok szabadabban utazhatnak, tanulhatnak, és vállalhatnak munkát Európa-szerte; az EU-tagság hozzájárult az életszínvonal emelkedéséhez.

Hirdetés

A csatlakozás óta a közösségek, önkormányzatok, régiók is megerősödtek a számtalan uniós támogatású fejlesztési projektnek köszönhetően; az ország nemzetközi befolyása növekedett, versenyképessége, gazdasági teljesítménye tovább bővült […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/12/boka-janos-europai-unio-europa-nap-szabadsag-ter-budapest-eu/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan az év fagylaltja

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő év fagylaltja versenyt – …