2024. május 30., csütörtökMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
2024.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 395,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Betonfalba csapódott egy autós az M0-s autóúton

Hirdetés

Betonfalba csapódott egy autós az M0-s autóúton

Szabálytalan sávváltás miatt okozott balesetet egy kamionsofőr március 29-én, az M0-s autóúton Dunaharasztinál – derült ki a Magyar Közút Instagram-bejegyzéséből.

A társaság egy videót is megosztott, amelyen jól látható, hogy a kamionos a belső sávba forgat egy autóst. A vétlen sofőrt közben egy másik jármű is eltalálja, így végül a pályaoldalakat elválasztó betonelemek közé csapódik.

Mint írták, az ütközésnek olyan ereje volt, hogy három betonelem is elmozdult. A balesetnek szerencsére csak egy könnyebb sérültje volt. Az ütközés éppen egy rendőrautó előtt történt, így hamar biztosították a helyszínt. 

A Magyar Közút szerint fontos, hogy a közlekedők mindig figyelmesen, óvatosan vezessenek, emellett figyeljék a többi közlekedőt is, ügyelve a holttérre.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/30/baleset-betonfal-m0-s-autout-video-kamion-auto-rendor-szabalytalan-manover-savvaltas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rágalmazás miatt jelentik fel egymást a politikusok

Becsületsértő állítások miatt ítélték el néhány hónappal ezelőtt Szél Bernadettet, az LMP korábbi társelnökét. A …