2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Az Üllői úti bringasávról rossz döntés született, de korrigálható

Hirdetés

Az Üllői úti bringasávról rossz döntés született, de korrigálható

A 100E jelzésű reptéri busz a nagykörút és a kiskörút között, az Üllői úton áll bele a dugóba, azaz ezen a szakaszon szedi össze azt a késést, ami a 30-35 perces menetidőt 50 percre növeli meg. Vitézy Dávid közösségi oldalán arról posztolt, hogy épp ez az a szakasz, ahol a főváros a kerékpárossávot műanyag, rugalmas oszlopokkal, úgynevezett pollerekkel választotta el a közúti sávoktól. 

Amint arról az Indexen korábban már írtunk, a védett kerékpársávok miatt korábban a BKK diszpécsere a buszokat a Baross utca felé terelte el, így a kritikus csúcsidőszakokban még a kerülő okozta időveszteségével együtt is gyorsabban értek célba a járatok erre, mint az Üllői út belső részén. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/23/ulloi-ut-dugo-100-as-busz-kerekparsav-fovaros/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …