2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Autós üldözés Dunaújvárosban: videót közölt az ügyészség

Hirdetés

Autós üldözés Dunaújvárosban: videót közölt az ügyészség

A vádirat szerint a férfit a bíróság 2023 februárjában eltiltotta a közúti járművezetéstől, mivel korábban engedély nélkül vezetett. A férfi az ítéletet figyelmen kívül hagyta, és 2023 júniusától több alkalommal vezetett az eltiltás hatálya alatt.

Június 23-án a vádlott Dunaújvárosban közlekedett egy gépkocsival, amikor őt a rendőrök ismét ellenőrzés alá akarták vonni. A férfi azért, hogy a rendőri ellenőrzés elől elmeneküljön, nagy sebességgel továbbhajtott, a rendőrségi autók megkülönböztető fény- és hangjelzését sem vette figyelembe.

A vádlott menekülés közben veszélyes manővereket, előzéseket hajtott végre, több gépkocsit fékezésre vagy az útról történő lehúzódásra kényszerített.

Hirdetés

A férfi menekülése közben többször átlépte az óránkénti 100 kilométeres sebességet, és egy alkalommal a ruháját is levette, majd a gépkocsi ablakán kidobta, hogy ezzel is akadályozza az őt üldöző rendőrautóból a kilátást. Haladása során a férfi menetiránnyal szemben hajtott be a körforgalomba, és az úttorlaszként használt gépkocsit is nagy sebességgel kikerülte, majd egy ingatlan udvarán hagyta az autóját, és a helyszínről elszaladt.

A férfi a közel 10 kilométeres menekülése során csaknem minden közlekedési szabályt megsértett. A jelenleg szabadságvesztés büntetését töltő férfit az ügyészség közúti veszélyeztetéssel és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségével vádolja, vele szemben azt indítványozta, hogy a bíróság börtönbüntetésre ítélje, és ismét tiltsa el a közúti járművezetéstől. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Dunaújvárosi Járásbíróság dönt majd. A videón a vádlott menekülése látható a rendőrségi autó fedélzeti […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/29/dunaujvaros-autos-uldozes-rendorseg-ugyeszseg-video/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Berobbant az eperszezon, bőséges gyümölcstermés várható idén Magyarországon

Ebben az évben jó eperszezonra számítanak a szakemberek, az RTL arról számolt be, hogy berobbant …