2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A vadonatúj Teslát is elérhetővé teszi a Mol Limo

A vadonatúj Teslát is elérhetővé teszi a Mol Limo

A Mol Limo a 2023-as Tesla Model 3-mal indítja új szolgáltatását, az állomásalapú közösségi autómegosztást Limo FIX néven. Az új megoldás lényege, hogy egy kijelölt állomásról kell felvenni és ugyanott kell leadni az autót.

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Fotó: Vachira Vachira / NurPhoto / Getty Images Hungary

A Mol
szerint a közösségi autómegosztás megszokott keretein túllépő, de a hagyományos autókölcsönzésnél minden tekintetben rugalmasabb szolgáltatással bővül a Mol Limo kínálata – olvasható a vállalat közleményében.

Az új megoldás keretében először a Tesla Model 3 legújabb, 2023-as modelljeit vehetik igénybe az arra jogosult, regisztrált felhasználók.

Az autókat – az állomásalapú modell alapjainak megfelelően – egy előre meghatározott ponton lehet csak felvenni, illetve a bérlést lezárni, a Mol Limo az applikációból éjjel-nappal elérhető, azaz nyitvatartási idő, adminisztráció, kaució és hitelkártya-kötelezettség nélkül.

Az új, Limo FIX szolgáltatás május 2-tól elérhető Tesláit a budapesti XI. kerületi, Hunyadi János út 2. szám alatti Mol töltőállomáson lehet felvenni, illetve leadni, ahol a Mol Plugee töltőpontoknak köszönhetően lehetőség van a Teslák töltésére.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/02/tesla-mol-limo-berles-applikacio-szolgaltatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Miután megverték a Republic technikusát, lecserélték a teljes biztonsági személyzetet Dunaszerdahelyen

Mint arról az Index is beszámolt, tettlegességig fajult a Szlovákiában megrendezett Csallóközi Vásár péntek esti …