2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Tisza párt és a Kutyapárt is tüntetést szervez a köztévé választási vitájának idejére

Hirdetés

A Tisza párt és a Kutyapárt is tüntetést szervez a köztévé választási vitájának idejére

Ahogy az Index beszámolt róla, nyilvános vitát szervez a köztévé az EP-listavezetők között. Az eseményt május 30-án a Várkert Bazárban tartják meg. Az adás este nyolckor kezdődik, és az M1 közvetíti élőben EP-választás 2024 – listavezetők vitája címmel. Tervezett időtartama körülbelül 100 perc lesz. 

Magyar Péter szerdán közösségi oldalán üzent Papp Dánielnek, az MTVA vezérigazgatójának, miután kiderültek a választási vita részletei. A Tisza Párt alelnöke közölte, hogy a köztévé által megadott feltételekkel nem lehet vitát tartani. Kifogásolta többek között, hogy a hatalmas tömegbázissal rendelkező és a nullaszázalékos pártok vezetőit egyszerre hívják meg, és mindenki kap összesen hét percet, hogy elmondjon egy monológot, amire aztán egy percet kap, hogy reagáljon.

A Tisza Párt alelnöke Solton folytatta kampánykörútját szerdán, ahol bejelentette, hogy 

MÁJUS 30-ÁN A VÁRKERT BAZÁRHOZ SZERVEZ TÜNTETÉST, A KÖZTÉVÉ VÁLASZTÁSI VITÁJÁNAK IDEJÉRE.

Hirdetés

„Még ahhoz is gyáva a köztelevízió, hogy a saját épületében rendezze meg! A Várkert Bazárban rendezik, ahol a fideszes gyűléseket szokták. Innen is üzenem vezérigazgató úr, hogy nem a tévé elé, hanem a Várkert Bazár elé jelentettünk be tüntetést a vita idejére” – fejtette ki Magyar Péter. 

A Kutyapárt is akciózik 

Nem a Tisza Párt lesz az egyetlen tüntetést szervező párt. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt szintén május 30-án, a köztévé adásával egy időben tart demonstrációt. Az eseményt Beintünk a köztévé politikai Mónika show-jának címen szervezik.  

Mint írták: „gondolkodtunk rajta, hogy Le Marietta is kifesti magát, és részt vesz az MTVA által szervezett úgynevezett EP-listavezetői vitán. Végül úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az állítólagos viccpárt MKKP mégsem vesz részt ebben a bohózatban. Lassan ott tartunk, hogy egyesek vitát akarnak majd rendezni a köztévés vitáról folytatott vitáról, miközben az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/22/magyar-peter-kutyapart-tuntetes-kozteve-mtva-valasztasi-vita-mkkp-dk-mtva/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …