2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 366,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A metróban csaptak le a halálos gázolóra

Hirdetés

A metróban csaptak le a halálos gázolóra

Az elkövető február végén szökött meg a bűnügyi felügyeletből, közel három hétig bujkált. A barátnőjét követve jutottak nyomára, mikor a Corvin-negyednél kiszállt a 3-as metró egyik szerelvényéből elfogták a rendőrök. A váci tragédia okozója gyanútlanul közlekedett, mivel a három tiszt civil ruhában követte. Az akció március 14-én volt, az erről készült felvételeket most osztották meg az RTL-el. 

A Pest Vármegyei Főügyészség 2023. november végén emelt vádat a férfi ellen, aki 2022. október 2-án éjszaka egy váci dohánybolt előtt társával együtt ellopott egy sportautót, majd elütötte a jármű tulajdonosát, aki eléjük állva próbálta ezt megakadályozni. 

A vád szerint a járművet vezető elkövető gyorsított, így a sértett az autó motorháztetőjére került, majd a földre zuhant. A kormánynál ülő férfi ismét gázt adott, majd elvesztette az uralmát az jármű felett és egy közeli fának, majd egy oszlopnak hajtott. Az ütközés után mindkét vádlott kiugrott az autóból és gyalog távoztak. 

AZ AUTÓ TULAJDONOSA OLYAN SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT, HOGY A KÓRHÁZBA SZÁLLÍTÁSA UTÁN MEGHALT. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/04/01/megszokott-bujkalo-halalos-gazolo-budapest-metro-letartoztatas-ruhas-rendorok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária: Bibliai vésznek éltük meg a Covidot

A XXI. Század Intézet főigazgatója emlékeztetett: egy váratlan, légzőszerveket megtámadó vírus okozott világjárványt, amelyet addig …