2024. február 24., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.24. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A gyermeket tervező házaspárok jól járhatnak a CSOK Plusszal

Hirdetés

A gyermeket tervező házaspárok jól járhatnak a CSOK Plusszal

Hornung Ágnes jelezte: a CSOK Pluszt vállalt gyermek esetén lehet igényelni, de a már meglévő gyermekek száma is számít, hiszen a kedvezményes, 3 százalékos hitelt jelentősen befolyásolja, hogy a vállalt gyermekekkel együtt hány gyermekessé válik a család. Emellett az 5 ezernél kevesebb lakosú településeken megmarad – sőt tovább bővül – a falusi CSOK, amelyet továbbra is igénybe lehet venni újabb gyermek vállalása nélkül is.

A CSOK esetében a kedvezményes hitel összege maximum 15 millió forint volt, ez a CSOK Plusznál a minimum hitelösszeg lesz, a maximuma pedig 50 millió forintra emelkedik. A jogosult összeg megállapításánál beszámítanak majd a meglévő gyermekek is.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231101-a-gyermeket-tervezo-hazasparok-jol-jarhatnak-csok-plusszal.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …