2024. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
2024.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 370,00 Ft | CHF: 427,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Horrorsérülés árnyékolja be a Veszprém győzelmét

Hirdetés

Horrorsérülés árnyékolja be a Veszprém győzelmét

A 11. percben a dánok vezettek 5–4-re, de ennél sokkal nagyobb baj volt hazai oldalon, hogy az

egyiptomi balátlövő, Jehia el-Dera megpróbált lefordulni a védőjéről, majd a jobb térdéhez kapott és lent maradt a földön, ölben vitték le a pályáról társai. 

Hirdetés

Egyelőre pontos diagnózis nincs, azonban szinte biztos, hogy hónapokra elvesztette a bakonyi csapat egyik legjobb játékosát. 

A klubvilágbajnok Veszprémhez hasonlóan a vendégek is jól védekeztek, ezzel megakadályozták a házigazdák által kedvelt gyors játékot. 5–1-es sorozattal fordítottak a bakonyiak, akiknek a kapujában Mike Ulrich Jensen remekelt, de a túloldalon Thorsten Fries is kiválóan védett. A hazaiak ekkor még nem tudták lerohanni ellenfelüket – ahogyan a múlt héten a Dinamo Bucuresti-et –, de egy újabb 5–1-es szériával a szünetre megnyugtató, 16–12-es előnybe kerültek. A Fredericia már az első félidő végén átállt a létszámfölényes támadójátékra, de ezzel nem sokra ment, mert Nedim Remili vezérletével minden kapott gólra volt válasza a magyar bajnoki címvédőnek.

A dánok üzbég származású német beállója, Evgeni Pevnov piros lap miatt végleg elhagyta a pályát, a csereként beállt kapus, Sebastian Leth Frandsen viszont remekül mutatkozott be. A meccs kétharmadánál úgy tűnt, eldőlt a két pont sorsa (26–19), ám a vendégek némileg váratlanul visszazárkóztak három gólra. Xavier Pascual Fuertes vezetőedző időkérése után kapust cserélt, de az 51. percre egy újabb 3–0-s sorozat végén egy gólra csökkentették hátrányukat a vendégek. A veszprémiek az utolsó pillanatig nem nyugodhattak meg, de Agustín Casado tíz másodperccel a vége előtt bebiztosította a győzelmet.

Xavi Pascual, a Veszprém vezetőedzője a mérkőzés utáni értékelésében elmondta, mennyire szörnyű érzés játékost elveszíteni, de szerinte Elderaa sérülése hatással volt rájuk. Hozzátette: tudja, hogy nem játszottak jól, de a legfontosabb, hogy mindenki a végsőkig küzdött. 

Nagyon nehéz mérkőzés volt számomra a mai, amikor edzőként elveszítesz egy játékost, – de […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/10/17/bajnokok-ligaja-veszprem-hc-fredericia-bajnokok-ligaja-csoportkor-gyozelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Méltó módon adják át a stafétabotot a játékosok az U21-es válogatott szövetségi kapitánya szerint

A szakember csütörtökön az M4 Sport Nemzeti Sporthíradójában arról beszélt, hogy a máltaiak elleni mérkőzés …