2024. szeptember 8., vasárnapMa Regina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Regina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Férfi kéziseink idegenben is gáláztak, fél lábbal már a világbajnokságon érezhetik magukat

Hirdetés

Férfi kéziseink idegenben is gáláztak, fél lábbal már a világbajnokságon érezhetik magukat

A vendégek keretéből az el sem utazott Szita Zoltán, Hanusz Egon és Mikler Roland mellett Rodríguez Álvarez Pedro hiányzott.

Eleinte többet hibáztak a magyarok, ráadásul a megfelelő tempó és ritmus nélkül, lassan támadtak, ezért kétgólos hátrányba kerültek. Imre Bence sorozatban háromszor volt eredményes, Bartucz László ziccereket védett, ennek köszönhetően ismét az ő csapatuknál volt az előny (9–8). Chema Rodríguez szövetségi kapitány az első félidő végén három ritkasággal is próbálkozott: beküldte Szöllősi Szabolcsot, támadásban is a pályán hagyta Ligetvári Patrikot, illetve létszámfölényes támadójátékot alkalmazott. A jól védekező litvánokat nem sikerült leszakítani, a szünetben 13–11-re vezetett a magyar együttes.

A második felvonás elején egy 5–0-s, majd egy 5–1-es sorozattal növelték előnyüket a vendégek, akik hatékony védekezésükre alapozva egyre-másra szerezték lerohanásgóljaikat. Chema Rodrígueznek a játék képe alapján nem volt oka az időkérésre, két lehetőségét bent is hagyta, a harmadikat pedig csak kilenc másodperccel a vége előtt használta ki. Csapatának többször is volt lehetősége a tízgólos különbség kialakítására, de nem járt sikerrel és végül „csak” héttel győzött (26–33).

Hirdetés

A mezőny legjobbjának Imre Bencét választották, aki 12 lövésből 11 gólt lőtt. Bartucz László nyolc, Palasics Kristóf két védéssel zárt. A túloldalon Karolis Antanavicius és Mindaugas Dumcius hat-hat gólt szerzett, Giedrius Morkunas hat, Lukas Gurskis két lövést védett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kezilabda/2024/05/09/ferfi-kezilabda-vilagbajnoki-selejtezo-litvania-magyarorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …