2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Európa egyik legjobb hokicsapata is fellép a vadonatúj Alba Arénában

Hirdetés

Európa egyik legjobb hokicsapata is fellép a vadonatúj Alba Arénában

A szerdán Prágában, a világbajnokság központi helyszínén megtartott sorsoláson kiderült, hogy az osztrák ligában érdekelt magyar csapat a két svájci együttest és a svéd Färjestad Karlstad alakulatát fogadja a vadonatúj Alba Arénában.

A Fehérvár ugyanakkor kétszer utazik majd Csehországba, a Dinamo Pardubicéhez és a Sparta Prahához, valamint Svédországba, a Skelleftea AIKhoz.

Hirdetés

Bartalis Balázs testvére, István a Hydro Fehérvár csatára. A svájci döntős Lausanne másodedzője az MTI-nek elmondta: presztízscsata lesz közte és testvére között.

„Nem mindennap adatik meg, hogy egymás ellen meccseljünk ilyen szinten. Jó lesz Fehérvárra látogatni. Célunk a BL-ben, hogy a rájátszásba jussunk” – fogalmazott.

Szélig Viktor, a fehérváriak általános igazgatója elmondta, hogy szerinte „jól néz ki” a sorsolás.

Két éve már belekóstoltunk ebbe a csodálatos ligába, és most is kapkodom a fejem, milyen klubokkal vagyunk egy mezőnyben. Nagyszerű, hogy két svájci csapat is jön hozzánk, és az is, hogy viszonylag két közeli idegenbeli mérkőzésünk lesz Csehországban. Remélem, sok szurkolónk kísér el minket, és azt is, hogy az

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/jegkorong/2024/05/22/jegkorong-szekesfehervar-alba-arena-bajnokok-ligaja-geneve-servette-lausanne/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …