2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Elmosta az eső Marozsánék mérkőzését, törölték a programot a Roland Garroson

Hirdetés

Elmosta az eső Marozsánék mérkőzését, törölték a programot a Roland Garroson

Délutánra sem változott a rendkívül csapadékos időjárás Párizsban. Ahogyan azt már korábban a helyszínről jelentettük, egymás után negyedik nap hátráltatja a programot az időjárás, így a délelőtt 11 órakor kezdődött mérkőzéseket néhány játék után fel kellett függeszteni. A szervezők óráról órára tolták a programot, bízva abba, hogy kitisztul az ég Párizs felett, de kora estére kiderült, ennek nincs realitása. 

Továbbra is zuhog az eső Párizsban

Továbbra is zuhog az eső Párizsban

A Roland Garros délután 5 órakor közzétett kommunikációja alapján a szerdai program összes olyan mérkőzését törölték, amelyet a Simonne Mathieu Stadionban vagy a külső pályákon rendeztek volna. Így többek között Marozsán Fábián mérkőzésére sem kerül sor szerdán Grigor Dimitrov ellen. A két fedett centerpálya, a Philippe Chatrier és a Suzanne Lenglen programja zavartalanul folytatódik. Sőt, utóbbi stadionba nem korábban, mint este 8 órás kezdéssel betették a Garros-bajnok Stan Wawrinka és Pavel Kotov mérkőzését is. 

A szervezők közlése alapján teljes visszatérítést kapnak a szerdai jegytulajdonosok.  

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2024/05/29/roland-garros-2024-negyedik-nap-marozsan-fabian-grigor-dimitrov-parizs-idojaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …