2024. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 426,00 Ft
2024.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 400,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 426,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Döntött jövőjéről a magyar válogatott játékos

Hirdetés

Döntött jövőjéről a magyar válogatott játékos

Az elmúlt hetekben egyre inkább lehetett hallani az olasz sajtóban Balogh Botond lehetséges átigazolásáról. A Parma fiatal védőjéért – ahogy az Index is megírta –, két élvonalbeli klub, az angol Brighton, illetve a német bajnoki címvédő Bayer Leverkusen is érdeklődik.

Majd nem sokkal ezután az interlive.it közölte, hogy a magyar válogatott játékos teljesítménye az Internél egyre több embert kezd meggyőzni. Minden jel szerint izgalmas jövő előtt állhat a soproni születésű játékos, de hogy konkrétan mik a jövőbeni tervei, arról az nso.hu kérdezte meg menedzserét, Fülöp Ferencet.

Balogh Botond

Hirdetés

Balogh Botond

Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

„Én is olvastam a híreket, de hozzám még nem jutottak el konkrétumok. Nyilván a két egyesületnek kell először megállapodnia, utána következünk mi. Botond jó helyen van a fejlődése szempontjából. Az a legfontosabb, hogy minél többet játsszon, márpedig hétről hétre pályára lép a Serie A-ban” – kezdte a játékosügynök.

Megtisztelő, ha az Internazionale, a Leverkusen vagy a Brighton érdeklődik iránta – már ha érdeklődik. Jelen pillanatban biztosítva van, hogy magas szinten szerezzen rutint. Kiválóan érzi magát a klubnál, elismerik a játékát, amit jó teljesítménnyel hálál meg, úgyhogy ebben az idényben, úgy gondolom, a Parma futballistája marad.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/10/18/labdarugas-futball-olasz-bajnoksag-serie-a-parma-balogh-botond-atigazolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tusup beleszállt Hosszú Katinkába: Amit felépítettem lángba borult, csak a nagy száj maradt

Az amerikai úszóedző – aki nemrégiben az RTL Sztárbox című műsorában óriási verést kapott Torghelle …