2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Az Újpest a Paks otthonában aratott bravúros győzelmet

Hirdetés

Az Újpest a Paks otthonában aratott bravúros győzelmet

Sokáig úgy tűnt, nem láthat majd gólt az első félidőben a szép számmal összegyűlt közönség Pakson, a játékrész ráadásában azonban mindkét kapunál megrezdült a háló: a lila-fehérek szereztek vezetést egy óriási hibát követően. Az először kezdő Huszti csapott le arra a labdára, amelyről a védő azt hitte, kigurul az alapvonalon, majd megjátszotta az üresen érkező Ljujicot, ám egy perc múlva a túloldalon Könyves egy pattanás után lőtt hatalmas gólt.

A fordulást követő első két percben akár két gólt is szerezhetett volna a Paks, de a helyzeteket kimaradtak, az Újpest pedig kijött a szorításból. A félidő közepén újra előnybe került az Újpest, a csereként pályára lépő Csoboth harcolt ki büntetőt – hosszú percekig vizsgálta az esetet a VAR – , Ljujic a 11-esből duplázott.

A 83. percben Csoboth eldönthette volna az összecsapást, gyönyörűen tört be a 16-oson belülre, de lövését Simon hárította. A fővárosiak a hajrában már csak az eredmény megőrzésére törekedtek és végül sikerrel is jártak, így megszerezték a három pontot.

Hirdetés

Mészöly Géza csapata négy bajnoki mérkőzés óta veretlen, összesen 10 pontot gyűjtve. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/03/31/otp-bank-liga-26.-fordulo-paksi-fc-ujpest-fc-mezokovesd-ferencvaros/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Sepsiszentgyörgyről távozó magyar válogatott futballista Ciprusra igazolt

Új klubjának honlapja szerint a 28 éves középhátvéd szerződése két idényre szól. Kecskés korábban az …