2024. szeptember 8., vasárnapMa Regina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Regina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Tompos Kátya betegágyából is hallotta a zúgó tapsot

Hirdetés

Tompos Kátya betegágyából is hallotta a zúgó tapsot

Lackfi János legújabb, Medveles című drámáját 2024.  június 15-én mutatja be az Alle Management a MOMKultban.  Porkoláb Gyöngyi, az előadás produkciós vezetője az Indexnek elmondta: az alkotócsapat a premier teljes bevételét Tompos Kátya gyógykezelésére ajánlja fel.

Mint azt korábban az Index is megírta, Tompos Kátya Jászai Mari-díjas színművésznő a daganatos betegségek olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai – a korábbiakkal elletétben – az állam által nem finanszírozottak, és az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget, így ő és családja május elején a Fábián Juli Emlékalapítvány segítségével a nyilvánossághoz fordult segítségért.

Most az Alle Management is kapcsolódott a #szeretünkkátya kampányhoz, így a Porkoláb Gyöngyi apamondta.hu című podcastműsorából inspirálódó Medveles című előadás premierjének teljes bevétele is a művésznő gyógykezelését szolgálja majd. 

Hirdetés

Lackfi János darabja az apa-fiú kapcsolatok legizgalmasabb kérdéseire világít rá.

Az előadást a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház igazgatója, Őze Áron rendezi, a két szereplőt pedig Marton Róbert és Csiby Gergely alakítja. A június 15-re megvásárolt jegyekből származó bevétel teljes mértékben a Fábián Juli Emlékalapítvány által Kátya gyógykezelésére létrehozott Alapba kerül.

Tompos Kátya hallotta a zúgó tapsot 

„Elképesztő, milyen szeretettel és odaadással készülnek a kollégák” – <a href="//index.hu/kultur/2024/05/24/tompos-katya-szegedi-nemzeti-szinhaz-jotekonysagi-gala/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/29/tompos-katya-lackfi-janos-medveles-bemutato-felajanlas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …