2024. szeptember 8., vasárnapMa Regina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Regina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Hirdetés

Olyan ételeket szolgálnak fel a Balaton partján, hogy csak nézünk

Minden rekordot megdöntve idén a Balatoni Kör által szervezett Év strandétele versenyre 40 étellel neveztek a balatoni vendéglátósok. A Balatoni Kör szakmai előzsűrije az elmúlt napokban kiválasztotta azt a tíz nevezőt, akik bekerültek a verseny döntőjébe.

Bár a vendéglátásban országszerte egyre nehezebb kihívásokkal kell szembenézni, Európa első és máig egyetlen strandételversenye azt bizonyítja, hogy szép számmal vannak olyanok, akik az élesedő versenyben még nagyobb kreativitással igyekeznek kitűnni. A rendkívül erős mezőnyből így még nehezebb volt kiválasztani, kik jussanak a döntőbe. Idén kivételesen tíz döntős hely lesz, melyeket 2024. július 30-án egy séfekből és gasztroújságírókból álló zsűrivel újrakóstolunk, és így választjuk ki az Év strandétele verseny győzteseit.

– mondta Kardos Gábor, az Év strandétele verseny ötletgazdája.

Hirdetés

Na mit találtál ki?

Izgalomban nem lesz hiány, biztosak lehetünk benne, hogy szoros verseny alakul ki. A döntőbe ez a tíz étterem jutott be különböző, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/07/26/ev-strandetele-verseny-balatoni-kor-szakma-gasztronomia-etel-etterem-szakacs/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …