2024. szeptember 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
2024.09.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 421,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Jordán Adél: Volt, hogy anyukámnak pánikrohama volt a coming outom miatt

Hirdetés

Jordán Adél: Volt, hogy anyukámnak pánikrohama volt a coming outom miatt

2021 augusztusában derült ki, hogy Jordán Adél Székely Kriszta rendezővel él párkapcsolatban. A coming outra egy színdarabban került sor, ugyanis a Jordán Adél című előadás egyik jelenetében a Székely Krisztát alakító színész odaáll Jordán Adél édesanyját játszó színész elé, és elmondja neki, hogy mióta megismerkedtek Adéllal, ők ketten őszintén szeretik egymást.

Tehát a kapcsolatuk már régóta nem titok, azonban most először vallott a színésznő arról, hogy a családja hogyan fogadta azt a hírt, hogy egy nő mellett találta meg a boldogságot  írja a Blikk.

Mindenki a vérmérsékletéhez képest fogadta. Annyit mondanék szűkszavúan, hogy Andor fiam volt mindenki közül a legelfogadóbb, legnyitottabb, és a mai napig az. Nagyon féltett engem az anyukám és nagyon izgult. Volt, hogy mentőt kellett hívni, mert pánikrohama volt emiatt

– mesélte Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában. Hozzátette, hogy édesanyja a tényt tudta, csak nagyon izgult, és azt hitte, hogy ez egy átmeneti állapot.

Hirdetés

Nem azért, mert lány, hanem mert a családommal, gyerekemmel mi lesz. […] Aztán a legvégén azt mondta Krisztának, jó, viszont esküdj meg, hogy mindig szeretni fogod Adélt, és nem hagyod el!

– mondta Jordán Adél.

Azt is megjegyezte, hogy az édesanyja áldását adta, és nagyon támogatja a kapcsolatukat, de idegen emberektől viszont sok bántást kapott amiatt, amiért egy nővel él együtt. Elárulta azt is, hogy a kommentek nagyon bántják, bár tudja, hogy nem szabadna ezzel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/2024/05/06/jordan-adel-szineszno-szekely-kriszta-coming-out/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ismét a Pink Floyd-slágereké lesz a főszerep a Várkert Bazárban

Szeptember 14-én újra Keep Floyding-koncert lesz a Várkert Bazárban. Az Into the Shining Sun című estén elhangzanak …