2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 416,00 Ft | CHF: 424,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Videó: Nem állt meg a tankolás után a kútoszlop számlálója – reagált a Shell az esetre

Hirdetés

Videó: Nem állt meg a tankolás után a kútoszlop számlálója – reagált a Shell az esetre

Az autós, aki a videóját megosztotta azt írta a kasszánál megpróbált reklamálni, de azt mondta az eladó, hogy „biztos a szivattyú miatt”, amit a vevő nem hagyott annyiban, és jelezte, ha „leteszek az asztalra két liter vizet, abból két perc múlva három liter lesz?”

Az ügyben megkerestük a Shellt, akik reagáltak is, és közölték, hogy sajnos a videó egyértelmű műszaki hibára utal, amelyet időközben már meg is szüntettek. A videót készítő vásárlót kártalanítják.

Leírták azt is, hogy hasonló esetekben a vásárló haladéktalanul forduljon a töltőállomás munkatársaihoz, hogy a hibás kútoszlopot azonnal lezárhassák és megjavíttathassák, ugyanakkor kérik, ne teszteljék a pisztolyt a videóban látható módon, mert az balesetveszélyes lehet.

Hirdetés

Korábban is történt már hasonló eset, néhány éve egy Auchan benzinkút egyik kútfeje produkált hasonló jelenséget, akkor úgy hírlik áramszünet után történt a meghibásodás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20220826_Video_Nem_allt_meg_a_tankolas_utan_a_kutoszlop_szamlaloja__reagalt_a_Shell_az_esetre#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Miért éppen a taxisok a kivételezettek?

Miért éppen a taxisok a kivételezettek?

Nemcsak a kata új szabályai alól mentesülnek, de a magánszemélyekkel együtt továbbra is hatósági áron, …