2022. november 30., szerdaMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
2022.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 393,00 Ft | CHF: 413,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró

Hirdetés

Végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró

Tulajdonosa, Járosi Tamás halála után néhány hónappal végleg bezár a tihanyi Malackrumpli Bisztró. Az étterem a közösségi oldalán jelentette be a hírt. Mint írták, az elmúlt évek sok kihívást állítottak eléjük, de mi mindig hittek és bíztak abban, hogy az új ötletek és a lelkesedés átlendít a nehéz időszakokon, hogy a minőségi gasztronómia, a jó csapat, a támogató, igényes vendégkör, a lelkes vezetés megbízható garancia.

„A Malackrumpli megálmodója, a farm to table koncepció töretlen képviselője, Járosi Tamás hirtelen távozásával az étterem lelkét veszítettük el, amit minden igyekeztünk ellenére, a jelenlegi helyzetben nem tudtunk pótolni” – indokolták meg a döntésüket.

A bejegyzésben a vezetés köszönetet mondott az étterem csapatának és mindazoknak, akik „segíteni próbáltak megtartani vagy valamilyen formában tovább vinni a Malackrumplit. Sajnáljuk, hogy ez nem sikerült.” Továbbá a vendégeknek is köszönetet mondtak nyolcéves történetük sikereiért.

Hirdetés

Járosi Tamás ingatlanfejlesztő, a tihanyi Malackrumpli étterem tulajdonosa július elején, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Családja akkor azt írta: „Csak ülünk szótlanul, már szavak sincsenek. Tamás itthagyott minket, túl jó volt ő erre a világra.”

A vállalkozó májusban a hvg.hu-nak arról beszélt, hogy sok balatoni vendéglátóhely jövője került veszélybe az alapanyagár-emelkedés, a munkaerőhiány és a bizonytalan forgalom miatt. Azt is megemlítette, hogy az éttermébe akkor séfhelyettest keresett havi nettó 800 ezer forintos fizetésért, de nem igazán érdeklődtek a pozíció iránt. Erről korábban az RTL Klubnak is nyilatkozott, ami után – ahogy arról a közösségi oldalán beszámolt – gyűlölködő, fenyegető üzeneteket kapott.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20221123_tihany_malackrumpli_bisztro_bezaras_jarosi_tamas#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Orbán Viktor szerint a falnál van a kormány a költségvetéssel, nem lesz járulékcsökkentés

Orbán Viktor szerint a falnál van a kormány a költségvetéssel, nem lesz járulékcsökkentés

Az aktuális gazdasági helyzetet értékelte, és megemlítette a kormány előtt álló legnagyobb kihívásokat is Orbán …