2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Válasz: Bodolai László kikerült a Tilosból és a választási bizottságból

Válasz: Bodolai László kikerült a Tilosból és a választási bizottságból

Az Index.hu utolsó napjait dolgozta fel cikkében a Válasz Online. A szerző, Stumpf András, a cikkben elárulta, hogy kollégájukról, Sztankóczy Andrásról már a múlt hét szerdai szerkesztőségi ülés előtt olyan pletykák terjedtek, hogy ő lesz az Index.hu új főszerkesztője. Amikor az értekezleten szembesítették ezzel, akkor Sztankóczy nem erősítette meg, de nem is tagadta az információt. Azt viszont a kialakult vita hevében elárulta, hogy már elvállalt egy pozíciót az Indexnél, és az igazgatótanács tagja lesz. Sztankóczy akkor az értekezletről is, és egyúttal a Válasz Online-tól is távozott, és aznap kiderült az is, hogy az Index főszerkesztőjét, Dull Szabolcsot kirúgták.

Az Indexet vezető Bodolai László már nem tag a Nemzeti Választási Bizottságban

– értesült továbbá a Válasz Online. Bodolai az LMP delegáltja volt.

A lap azt is írta, hogy Bodolait a Tilos Rádióból is kitették a botrány miatt. A hvg.hu ugyanakkor úgy tudja, hogyő maga volt, aki felfüggesztette műsorát.

Később a Válasz is frissítette a cikkét. Mint írták, a Tilos Rádió kuratóriuma az Index-botrány hatására valóban megbeszélte Bodolaival, hogy jobb, ha egy ideig szünetelteti a műsorait, de nem foglalnak állást ellene, és továbbra is a csapat tagja marad.

A lap számításai szerint egyébként van esélye az Index egykori szerkesztőségének egy új híroldal indítására. Tavaly az Index.hu Zrt. forgalma 1,2 milliárd volt, ráadásul nyereséges volt a cég – írják –, tehát ha lenne most kezdésnek 400 millió forintjuk, be lehetne indítani az új vállalkozást. 

Mi az a hvg360?

Radar360 című animációs híradónk stílusában foglaljuk össze, hogy mire számíthatnak előfizetőink a hvg360-on.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200727_index_bodolai_sztankoczy#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Esélye sincs a Real Madridnak a világ legértékesebb klubja versenyben

Esélye sincs a Real Madridnak a világ legértékesebb klubja versenyben

A pénteken nyilvánosságra hozott listát az NFL-klubok uralják. A Cowboyst, amely 2016-ban a Real Madridot …