2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Újranyithat a Costa kávézólánc Magyarországon

Hirdetés

Újranyithat a Costa kávézólánc Magyarországon

Három évvel a kivonulása után visszatérhet Magyarországra a Costa kávézólánc, írja az Mfor. A Coca-Cola HBC Magyarország a Costa kávé mellett a Caffé Vergnano termékeit is magáénak tudja, ezekkel pedig a hazai prémium kávépiac első három helyezettje között van.

A Costa sok más üzlethez hasonlóan a koronavírus-járvány miatt zárta be kapuit, de most a Costa Café-hálózat hamarosan újraindul, nyilatkozta a lapnak Békefi László, a Coca-Cola HBC ügyvezető igazgatója. A lap értesülései arról nem szólnak, mikorra tervezi a franchise a visszatérést, de a kávépiac felfutása miatt érdemes újranyitni, teszik hozzá.

A Coca-Cola HBC prémium kávéi jelenleg az országban több mint 2400 kiskereskedelmi egységben és több mint 2200 vendéglátóhelyen érhetők el. A prémium kávék piacán, ami összességében a kiskereskedelmi piac 9 százalékát teszi ki, a szemes és kapszulás termékek a meghatározók, itt pedig a csoport tavaly 57 százalékos növekedést ért el, bevétel szempontjából pedig 50 százalékkal többet tett zsebre az előző évhez képest.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20231026_Ujranyithat_Magyarorszagon_a_Costa_kavezolanc#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

2024-ben is elérhető lesz a Széchenyi Kártya Program a kkv-k számára, a feltételek sem változnak

Továbbra is változatlan feltételek mellett lesznek elérhetők a kis- és középvállalkozások számára a Széchenyi Kártya …