2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Újra jön a legnagyobb állásbörze – toborozzon személyesen és online három napon át

Hirdetés

Újra jön a legnagyobb állásbörze – toborozzon személyesen és online három napon át

Tizenhat évvel ezelőtt indult útjára az ország legnagyobb élő karrierfóruma, a HVG Állásbörze. 2020-ban a rendezvény a Covid-járvány miatt két évre az online térbe költözött, ám 2022 őszén visszatért a személyes forma. Igaz, az online sem tűnt el. A kombináció bevált, idén újra hibrid állásbörze jön: április 26-27-én a Papp László Budapest Sportarénában, míg április 26-28. között online, az allasborze.jobline.hu oldalon találhatják meg a munkaadók új munkatársaikat, az álláskeresők pedig következő karrierállomásukat.  

Több mint 6 ezer álláskereső a sportarénában

© Túry Gergely

Hirdetés

Munkaadóként több okból is érdemes standdal jelen lenni. A kilátogató jelöltek vágynak a személyes találkozásra, a cégekkel való kapcsolatfelvételre, személyes benyomást akarnak szerezni a kiállítókról, megjelenésükről, ajánlataikról, termékeikről, az általuk vallott értékekről. Így a munkáltatói márka építésében is jelentős szerepet tölt be az esemény. A legtöbb álláskereső gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi, műszaki, informatikai, területen végeztek vagy hamarosan diplomáznak illetve idegen nyelveket beszélnek. Ők a sportarénában több órát töltenek a standoknál, előadásokon, a cégek által szervezett programokon. Nyitottak, kíváncsiak, eljutnak hozzájuk a kiállítói marketingüzenetek. A vállalatok az ígéretes jelöltekkel akár helyben lebonyolíthatják az állásinterjúkat. A legutóbbi statisztikák szerint a tavaly őszi állásbörzére személyesen eljött álláskeresők 58 százaléka diplomás, 60 százaléka 40 év alatti – ebből 28 százalék 30 év alatti – volt. Felerészt férfiak, felerészt nők érkeztek. Túlnyomó többségük valóban állást keresett, mindössze 6 százalék válaszolta azt, hogy csak tájékozódni jött álláskeresési cél vagy váltási szándék nélkül.

Így lehet még hatékonyabb a kiállítói megjelenés

Munkaadóként egy sor marketingeszközzel növelhető a standra látogatók és az ott leadott önéletrajzok száma. Újdonság, hogy a kiállítók előadást is vásárolhatnak, emellett szponzorálható a tanácsadói vagy az előadói tér, kihelyezhető óriásplakát, padlómatrica, hangosbemondással felhívható a figyelem a stand egy-egy programjára, aktivitására, hogy csak néhányat emeljünk ki a lehetőségek közül.

© HVG

A személyes állásbörze mellett három napon át fut a HVG Online Állásbörze (https://allasborze.jobline.hu/). A munkaadók a virtuális standokon várják az érdeklődőket, ahol posztereket, videókat is elhelyezhetnek, chaten válaszolnak a kérdésekre, webelőadáson tehetik vonzóvá vállalatukat a jelöltek előtt. Itt azok a potenciális álláskeresők jelennek meg, akik vidéken vagy külföldön élnek, home office-ban dolgoznak. Illetve olyan budapestiek is, akiknek nincs idejük a sportarénába ellátogatni vagy ugyan van munkahelyük, ám nem akarnak álláskeresőként mutatkozni. Közös bennük, hogy nyitottak a váltásra, fel akarják mérni a lehetőségeiket: chaten kérdeznek, webelőadásokat hallgatnak, böngésznek az ajánlatok között és pályáznak. Olyan jelölteket lehet itt találni, akik a rugalmas munkavégzési formák térnyerésével beilleszthetőek a vállalatba és értékes munkaerővé válhatnak.

A két állásbörze együtt biztosítja a legnagyobb elérést a munkaadóknak. 

Válassza ki a vállalata számára leginkább megfelelő standot és megjelenést.

Bővebb információ és rendelés: https://allasborze.jobline.hu/kiallitoknak

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230322_Ujra_jon_a_legnagyobb_allasborze__toborozzon_szemelyesen_es_online_harom_napon_at#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Ismét Elon Musk a leggazdagabb ember a világon

Ismét Elon Musk a leggazdagabb ember a világon

Elon Musk visszaszerezte a világ leggazdagabb embere címet, letaszítva a Louis Vuitton és Christian Dior …