2021. március 6., szombatMa Leonóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.06. Leonóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

Hirdetés

Új alkuszcéggel bővült Mészáros biztosítós birodalma

A stabil működési háttérrel rendelkező, több mint 20 éve az alkuszi piacon tevékenykedő Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. teljes állományátruházással csatlakozott a nagyvállalati ügyfelek kiszolgálására szakosodott Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-hez. 

Az utóbbi cégbe Mészáros Lőrinc két évvel ezelőtt szállt be, akkor még a feleségével, Mészárosné Kelemen Beatrixszal. A felek azóta már válófélben vannak.

„A Hungarikum Alkusz és a Reticulum között létrejött együttműködés sikerét erősíti a közös stratégiai gondolkodás is, amely szerint a biztosítási portfóliók menedzselése során az egyik legfontosabb alkuszi feladat az értékajánlat kidolgozása mellett a káresemények gyors és ügyfélközpontú kezelése, valamint a folyamatos innovációra törekvés” – írta közleményében a Mészároshoz köthető vállalkozás.

Hirdetés

A közlemény idézi Keszthelyi Eriket, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. társtulajdonosát és ügyvezető igazgatóját, aki elmondta: a cég számára kiemelten fontos, hogy a biztosítási piacon olyan partnerekkel, nagy tapasztalattal rendelkező alkuszokkal működjön együtt, akikkel közösen építheti szakmai közösségét és fejlesztheti tovább ügyfélkiszolgálását.

A tájékoztatás szerint a Hungarikum Alkusz az egyedi igényeket kielégítő nagyvállalati biztosítási megoldások szakértője, és több mint 17 éve működik a biztosítási piacon.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20201006_meszaros_lorinc_alkuszceg_alkusz_reticulum_insurance_hungarikum_biztositasi_alkusz_kft#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Áder János bejelentette a Mátrai Erőmű bezárását, de nem úgy gondolta

Áder János bejelentette a Mátrai Erőmű bezárását, de nem úgy gondolta

  „Bezárjuk az utolsó nagy szénerőművet, a Mátrai Hőerőművet” – mondta szó szerint Áder János …