2022. augusztus 10., szerdaMa Lörinc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.08.10. Lörinc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 401,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Úgy tűnik, gazdát cserélt a NER kedvenc hajócsodája, a Lady Mrd

Hirdetés

Úgy tűnik, gazdát cserélt a NER kedvenc hajócsodája, a Lady Mrd

Sikerülhetett eladni azt a hajómonstrumot, a Lady Mrd-ot, amelynek a fedélzetén Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozót, és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is látták már korábban – írta meg a Telex.

A portál szerint a hajót már két éve, 2020 márciusában is hirdették egy oldalon; egy olvasójuk most a boat24-en futott bele, ahol 14,9 millió euróért kínálták eladásra. És most jön a csavar: a boat24-en a Drettman nevű cég hirdeti a hajót, amelyet az ő saját oldalukon is meg lehet találni, ugyanígy 14,9 millióért,

de a felirat szerint a hajót már eladták.

Hirdetés

Az ugyanakkor közel sem biztos, hogy a jacht valóban gazdát cserélt, mivel közben több másik oldalon (például ezen) még mindig hirdetik.

A hajó eddig Szíjj Lászlóhoz, a Duna Aszfalt nevű építőcég tulajdonosához volt köthető egy offshore cégen keresztül, de azt, hogy most kié, ha valóban eladták, egyelőre nem tudni.

A NER amúgy valószínűleg nem marad újabb hajócsoda nélkül.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20220802_lady_mrd_hajo_jacht_elado#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Miért éppen a taxisok a kivételezettek?

Miért éppen a taxisok a kivételezettek?

Nemcsak a kata új szabályai alól mentesülnek, de a magánszemélyekkel együtt továbbra is hatósági áron, …