2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Semmi pánik: rekordszintre szárnyalt a 2Rule profitja

Hirdetés

Semmi pánik: rekordszintre szárnyalt a 2Rule profitja

Az egy évvel korábbi 196 millióról rekordszintre, 213 millió forintra nőtt a Magyar Sportmárka Zrt., vagy ahogy ismertebb, a 2Rule-t gyártó cég 2023-as profitja. Most lett nyilvános a vállalat éves beszámolója, eszerint az értékesítés árbevétele 807-ről 903 millió forintra nőtt meg, és 96 millió forint egyéb bevételt is sikerült szerezni.

A vállalat alapítója és egyedüli tulajdonosa, Mészáros Lőrinc úgy döntött, hogy nem vesz ki osztalékot ezúttal a cégéből, a teljes 2023-as nyereséget beteszi az eredménytartalékba.

Áprilisban írta meg az Átlátszó, hogy a 2Rule öt év után bezárta a fióktelepeit és nem működött a webshopja sem. Ebből arra lehetett gyanakodni, hogy valami baj van, azonban a vállalat gyorsan cáfolta, hogy gond lenne: azt írták, hogy a fióktelepek csak megújulnak és új helyre költöznek, a webáruház pedig azért lett ezzel egy időben elérhetetlen, mert épp frissítés alatt áll. A mostani céges beszámolóban sincs jele annak, hogy veszélyben volna a cég működése – persze ha 2023. december 31-e után lett volna valami, az ezeken a számokon még nem látszana.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20240530_semmi-panik-rekordszintre-szarnyalt-a-2rule-profitja#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nagyot hízott osztalékokból Mészáros Lőrinc bankszámlája

Tucatnyi céges közgyűlésen vett részt Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos az elmúlt hetekben, órák alatt döntött …