2023. március 23., csütörtökMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Saját kézbe veszi a tűzoltást a Budapest Airport

Hirdetés

Saját kézbe veszi a tűzoltást a Budapest Airport

Saját tűzoltóságot létesít a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapest Airport. Ennek előzménye az a jogszabályváltozás, amely szerint a repülőtér tűzoltóságát októbertől a fenntartónak kell biztosítania.

A különleges elvárásoknak megfelelni képes, nagy létszámú állománnyal felállítandó egység a katasztrófavédelemtől veszi majd át a feladatot.

A reptér bizalmas üzleti információnak tekinti a tűzoltóság felállításának költségeit, így erről nem nyilatkoztak.

Hirdetés

A Budapest Airport Európa egyik legjobban felszerelt repülőtéri tűzoltóbázisát ígéri, nem csak a forgalom fenntartását fogják biztosítani ellátni, de a légikikötő épületeinek tűzvédelmét is, a riasztástól számított 3 percen belül a repülőtér bármely pontjára oda kell érniük.

A csapatot a Budapest Airport tűzoltóparancsnoka irányítja majd. A csatlakozók a reptér közleménye szerint versenyképes juttatási csomagra és stabil munkakörnyezetre számíthatnak.

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230303_budapest_airport_ferihegyi_repter_liszt_ferenc_nemzetkozi_repuloter_tuzoltosag#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Jeltolmács-szolgáltatást indít fiókjaiban az Erste Bank

Márciustól jeltolmácsok segítik a hallássérülteket a pénzügyek intézésében az Erste több mint száz fiókból álló hálózatában, …