2020. szeptember 25., péntekMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
2020.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 338,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Roma kulturális influenszerképzés indul a Corvinuson

Roma kulturális influenszerképzés indul a Corvinuson

A Budapesti Corvinus Egyetem roma kulturális influenszerképzést indít – írta a bejelentésről a növekedés.hu. Az ingyenes képzésre olyan 18 és 30 év közötti roma nők jelentkezését várják, akik a közösségük iránt felelősséget éreznek, és vállalják a roma kulturális értékek közvetítését a tudatos közösségimédia-használat révén.

A képzés célja, hogy

a felvételt nyert hallgatók hatással legyenek a szűkebb és tágabb környezetükre, és hozzájáruljanak a romákról alkotott sokszor negatív médiakép újragondolásához a modern világ új eszközeivel”.

A résztvevők többek között megismerkednek a fotó-, videókészítéssel és -szerkesztéssel, énmárka- és márkaépítéssel, a közösségi médiával, a marketinggel, a webdesignnal, valamint a sajtóműfajokkal és kultúraközvetítés készségeivel, ismereteivel.

A tanfolyam szakmai keretét az Európai Unió által támogatott AMASS kutatási programon belül a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói biztosítják. A képzés 2020 októberétől december elejéig tart, öt képzési napon, a hallgatóknak Corvinus stúdiójába kell járniuk.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200915_roma_kulturalis_influenszer_kepzes_corvinus#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 30 milliárdot kaszáltak tavaly Mészáros építőipari cégei

30 milliárdot kaszáltak tavaly Mészáros építőipari cégei

Mészáros Lőrinc érdekeltségei közül utolsóként a ZÁÉV Zrt. is beszámolt a tavalyi teljesítményéről, így kiderült, mennyi nyereséget értek …