2023. március 31., péntekMa Zalán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.03.31. Zalán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 350,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Roamingdíj nélkül telefonálhatnak Törökországból és Szíriából a telekomosok

Hirdetés

Roamingdíj nélkül telefonálhatnak Törökországból és Szíriából a telekomosok

A Magyar Telekom közölte, hogy február 6. és 28. között a földrengésben érintett országokban tartózkodó ügyfeleinek a roaming díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja.

Azt is közölték, hogy a vállalat feltöltőkártyás ügyfelei számára a hétfő óta felhasznált roaming díját egyszeri, 10 000 forintos egyenleg feltöltéssel kompenzálja.

9000 fölött a Törökországot és Szíriát sújtó földrengések halálos áldozatainak száma

Miért lehetett ennyire pusztító a földrengés egy olyan országban, amely évezredek óta a veszély árnyékában él? A törökországi katasztrófa hátterében: harapófogóban lévő tektonikai lemezek, hungarocellel töltött vasbeton, autóbaleset-szerű lökéshullámok és a magyar mentőkutya, Mancs.

Hirdetés

* * *
Támogatott hitel vállalkozások számára

A Széchenyi Kártya Program némileg megváltozott feltételekkel, Széchenyi Kártya Program MAX+ néven folytatódik 2023-ban. Ennek köszönhetően év végéig fix 5 százalékos kamat mellett kaphatnak kölcsönt céljaik megvalósításához a vállalkozások. Ez a jelenlegi piaci kamatozású vállalkozói hitelekhez képest 12-18 százalékos kamatelőnyt jelent. A Bankmonitor Széchenyi Hitel kalkulátorával a vállalkozások ellenőrizhetik, hogy milyen támogatott hitelt igényelhetnek.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20230208_Roamingdij_nelkul_lehet_Torokorszagbol_es_Sziriabol_telefonalni_a_telekomosoknak#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Csalók hirdetnek a Mol nevében befektetéseket

Csalók hirdetnek a Mol nevében befektetéseket

Csalók élnek vissza a Mol nevével – közölte az olajtársaság. A Facebook-oldalukon közzétett posztban azt …